Vivi Berendt: God mad med hakket kød

10,00 kr.

ISBN 87-7365-747-6. Paperback. 72 sider. Stand: 5 ud af 6 stjerner.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 10544 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Vivi Berendt, der redigerer Peter Asschenfeldt’s Køkkenbibliotek, er selv kendt som madskribent, og i serien udgiver hun en bog om hakket kød. Bogen er inddelt i afsnit efter den måde, kødet tilberedes på, f.eks. bøffer, frikadeller eller ovnmad. Overalt i verden er der farsretter på menuen, og udover kendte eksempler har Vivi Berendt mange fremmedartede retter med i bogen. Da det mest er flæske-, kalv og flæske- eller oksefars, der forhandles herhjemme, er de fleste opskrifter med en af disse farser, men sidst i bogen er der et afsnit med fars af kalkun og vildt, som absolut er værd at prøve, hvis man er så heldig at komme i besiddelse af en sådan pakke fars. Da der næsten dagligt i avisen er tilbud på fars, står der tit farsmad på danskernes menu, og det er derfor forfriskende at få inspiration til andet end alm. bøf eller frikadeller. Bogen er et godt supplement til eksisterende kogebøger, og den skal hermed anbefales.

Yderligere information

Vægt 250 g
Placering