Beskrivelse
Omfattende kogebog med de klassiske opskrifter på kød, fisk, fjerkræ, grøntsager, bagværk, syltning og desserter, samt gode råd om bl.a. frysning, vine, menuplanlægning, borddækning, skadeligt kryb og svampe, tøjvask. Det er intet mindre end en grønspættebog for voksne, der gennemgår stort set alt, hvad der er værd at vide, når man står for husholdningen. Ud over at være en grundkogebog med et utal af opskrifter og alt indenfor fødevarebehandling er der råd om køkkenets indretning og udstyrslære fra smørekniv til dybfryser. Der er et grundigt kapitel om vin, menuplanlægning, borddækning, ernæringslære, hjemmets skadedyr, rengøring og tøjvask. Der er mål og vægt, omregningstabeller til mikroovn (og meget ofte ved opskrifterne vejledning til alternativ tilberedning i denne), oversigt over vaskemærker og meget mere. Det hele er gennemarbejdet og opdateret med den nyeste viden. Alle standardretter kan findes, men der er også avanceret mad og retter fra mange fjerne køkkener. Alt i alt den grundigste allround husholdningsbog til dato på dansk – både til at kyle i nakken på ungerne, når de flytter hjemmefra, og til hjælp og inspiration til selv erfarne køkkenakrobater.