Elvis: The ’56 Sessions Vol.1

30,00 DKK

ISBN PK 42101. Kassettebånd. 2 sider. Stand: 5 ud af 6 stjerner.

Varenummer (SKU): 8765 Kategori: Tags: ,


I Got A Sweetie (I Got A Woman), Heartbreak Hotel, Money Honey, Lawdy, Miss Clawdy, I Was The One, Blue Suede Shoes, My Baby Left Me, One-Sided Love Affair, So Glad You’re Mine, I’m Gonna Sit Right Down And Cry Over You, Tutti Frutti, I’m Counting On You, Shake, Rattle And Roll, I Want You, I Need You, I Love You, Hound Dog, Don’t Be Cruel (To A Heart That’s True)

Yderligere information

Vægt 200 g