Ellis Tardini: Menu – internationalt madleksikon – frugt

50,00 kr.

ISBN 87-15-07880-9. Indbundet. 129 sider. Stand: 5 ud af 6 stjerner.

Kun 2 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 6970 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Bogen indledes med en beskrivelse af forskellige former for konservering af frugt men fremhæver endvidere, at dybfrysninger den mest populære metode, nem og økonomisk samtidig med, at smag og udseende bevares bedst muligt. Et alfabetisk ordnet fryseskema er indføjet. Dernæst følger frugtarter og opskrifter ordnet i ét alfabet. Hver frugt får sin omtale med angivelse af voksested og udseende samt anvendelsesmulighed. Opskrifterne, der i de fleste tilfælde er beregnet til fire personer, er omhyggeligt udformet og lette at arbejde efter. Forsynet med en overdådighed af farvefotos samt forskellige tips og citater, der har tilknytning til teksten. Bogen afsluttes af emneregister med en alfabetisk opstilling inden for hvert emne, således at man nemt kan finde frem til den ønskede opskrift.

Yderligere information

Vægt 850 g
Placering

(STORT FORMAT)