Thomas Rode Andersen: Stenalderkost – Palæo opskrifter til det moderne menneske

40,00 kr.

ISBN 978-87-400-0974-3. Indbundet. 2. udgave. 261 sider. Stand: 5 ud af 6 stjerner.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 17864 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Thomas Rode Andersen er køkkenchef på Kong Hans’ Kælder og han er også konsulent ved spise- og take-away-baren i Torvehallerne i København. Begge steder er kosten inspireret af principperne bag stenalderkosten, som går på at vi bør spise de fødevarer, som var tilgængelige for stenaldermennesket før landbrugsrevolutionen: rigtig meget protein, fedt og sunde kulhydrater. Vi skal spise kød, fisk, grønsager, æg, frugt, bær og nødder og ikke kartofler, pasta eller ris. Thomas Rode Andersen fortæller om, hvordan han ændrede sin livsstil ved at lægge kosten om, samtidig med at han motionerede mere. Derudover består bogen af mange meget indbydende opskrifter til alle døgnets måltider, både til hverdag og fest, og her mærker man, at det er en gourmet-kok, der står bag.

Yderligere information

Vægt 1100 g
Placering

(STORT FORMAT)