Paul Kirk: den store grillbog

90,00 kr.

ISBN 87-7901-183-7. Indbundet. 176 sider. Stand: 5 ud af 6 stjerner.

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 12829 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

En flot og inspirerende grillbog til sommersæsonen. Ifølge bogen kan brugen af grill i madlavningen dog praktiseres udendørs en stor del af året. Bogen indledes med et længere afsnit om grillstegningens grundregler, og derefter følger en samling af opskrifter på fisk, kød, grøntsager og desserter. Der er mange anvendelige opskrifter på marinader, saucer, og dressinger med mange krydderier. Opskrifterne er præget af et internationalt køkken med mange fremmede ingredienser, der dog er ved at være almindelige i det danske køkken. Der er fyldige forklaringer til nybegyndere på fremgangsmåden for retternes tilberedelse, men der er også inspiration for den avancerede grillkok. Der er register sidst i bogen. Flot layout med store farvefotos af de forskellige retter. En omfattende og moderne samling af opskrifter til brug for de mange, der gerne vil prøve lidt nyt på grillen.

Yderligere information

Vægt 1050 g
Placering

(STORT FORMAT)