Beskrivelse
Køkkenskolen er beregnet for den interesserede, der gerne vil uddybe sit kendskab til madlavning og samtidig hente ny inspiration dertil. Forfatter til seriens første bind er Morten Lie, der er både kokke- og læreruddannet. Han indleder bogen med en grundig beskrivelse og vurdering af nødvendige køkkenredskaber. Disse gengives i farvefotos. Dernæst følger afsnit om indkøb og opbevaring af det indkøbte i køleskab og dybfryser. I et følgende alfabetisk ordnet kapitel omtales og beskrives de mest anvendte krydderier og krydderurter. Desuden er der afsnit om varedeklaration og sundhedskontrol, borddækning og rigtig sammensætning af menuer. Efter disse indledende kapitler, som har relation til alle seriens fem bind, følger hovedafsnittet om supper. Heri gives anvisning -punkt for punkt – på fremstillingaf enhver form for suppe, og da opskrifterne desuden er illustreret med et væld af farvebilleder, altså en slags billedkogebog, er de uhyre nemme og særdeles inspirerende at arbejde efter. Sidst i bogen et par sider med ordforklaringer og et register