Hugo Jensen: Æblebogen – Til bords med det danske æble

30,00 kr.

ISBN 87-88589-76-5. Paperback. 69 sider. Stand: 5 ud af 6 stjerner.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 12569 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Forfatteren er restauratør og vil med bogen give det gode danske æble den placering i madlavningen, det fortjener. Der indledes med lidt kulturhistorie og »æblekundskab« og fortsættes med opskrifter på supper, salater, hovedretter til frokost og middag, fiskeretter og desserter med æbler som hovedbestanddel eller hvori æbler indgår. Opskrifterne er varierede og ofte overraskende i deres sammensætning, som ålesuppe eller karrykylling, fornyet med æbler, en del er fra ældre tid og gamle kogebøger, og nogle er fra fjerne egne. Alle er klart opstillede og beskrevne og kædet sammen med anekdoter og lidt historie. Illustreret med stregtegninger og forsynet med register.

Yderligere information

Vægt 250 g
Placering