Charlotte Kirchheiner: Det rigtige indiske køkken – Æg, fisk og skaldyr

30,00 kr.

ISBN 87-7728-096-2. Paperback. 128 sider. Stand: 5 ud af 6 stjerner.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 13892 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Bogen er skrevet af en herboende inder, der bl.a. har planlagt og ledet kurser i indisk madlavning,så den faglige baggrund er i orden. Opskrifterne er samlet på rejser rundt i hele Indien og giver et lille indtryk af det righoldige og varierede køkken. Der er korte indledende afsnit, lister over opskrifterne i den rækkefølge de bringes, med både den danske og indiske benævnelse for retterne, dernæst identiske alfabetiske afsnit om karakteristiske krydderier, inden der afsluttes med stikordsregister og kort over Indien. Ved hver ret er opført for- og tilberedelsestid, og små symboler angiver hvor stærk eller krydret en ret er. Opskrifter og fremgangmåder er nemme at gå til, der er variation i opskrifterne, der alle er autentiske.

Yderligere information

Vægt 350 g
Placering