Ruth Gunnarsen: Grøn mad – lækker mad

50,00 kr.

ISBN 87-11-04275-3. Indbundet. 180 sider. Stand: 5 ud af 6 stjerner.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 6598 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Bogen, hvis forfatter er husholdningskonsulent, indledes med et afsnit om ernæringslære, hvori påpeges, hvilke stoffer vor organisme kræver dagligt for at kunne fungere godt. Dissesikringsstoffer er beskrevet både med hensyn til, hvilken nytte de gør, i hvilke næringsstoffer de særligt findes, samt hvad man risikerer ved ikke at indtage dem. Dette vigtige afsnit efterfølgesaf tabeller, der angiver indholdet af næringsstoffer i de i bogen anvendte produkter. Derefter følger omtale af krydderurter, hvordan de dyrkes og benyttes, og efter et par afsnit omkøkkenredskaber, mål og vægt samt nyere grønsager, man selv kan dyrke her i landet, følger så opskriftsafsnittene. Disse er opdelt efter retternes anvendelsesmuligheder og alfabetisk ordnet indenfor hvert område. Opskrifterne er ret kortfattet udformet, men forekommer alligevel lettilgængelige. Bogen har kun ganske få illustrationer og den afsluttes af fyldigt register. Selvom det drejersig om en vegetarisk kogebog, vil den ogsåvære anvendelig for dem, der spiser blandet kost, og for dem, der ønsker joulefattig mad

Yderligere information

Vægt 600 g
Placering