Morten Arnvig: Munter mad – Fra Østre Borgerdyd til Buenos Aires

30,00 kr.

ISBN 87-7801-676-2. Indbundet. 76 sider. Stand: 5 ud af 6 stjerner.

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 13890 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Forfatteren har bl.a. sejlet som maskinmester og været omkringrejsende salgsingeniør. Det har ført ham vidt omkring både ude og hjemme, og sammen med en god portion nysgerrighed og interesse har det givet ham mange pudsige oplevelser, ofte i tilknytning til måltider eller forberedelse og tilberedning af disse. Stilen i bogen er snakkende og navne strøs med løs hånd i det meste af bogen. Der er ingen tvivl om at forfatteren har meget at fortælle, bedst er afsnittet fra barndommen, hvor en kyndig husholdningslærerinde får vakt forfatterens interesse for gastronomi samt fra en takkemiddag han holdt, da han var blevet optaget i en gastronomisk orden for ikke-professionelle, her trådte Murphys lov til ! Opskrifterne er varianter af allerede kendte, og egentlig slet ikke det væsentlige i bogen. Alt i alt er det en lille uhøjtidelig bog, hvor ingredienserne er forfatterens personlige oplevelser med mad og måltider.

Yderligere information

Vægt 350 g
Placering