Helle Brønnum Carlsen: Gør fede tider bedre – en kogebog for folk der elsker rødvin og flødesovs, men som gerne vil spise sundt

30,00 kr.

ISBN 87-00-71762-2. Paperback. 126 sider. Stand: 5 ud af 6 stjerner.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 13889 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Informations madskribent, som også er lærer med emæringsundervisning som speciale, har med denne lille og overskuelige kogebog givet sit bidrag til det stadig voksende tårn af bøger med’moderne’ og slankende mad. Det, som får dens godt 80 opskrifter på alle slags retter til at skille sig ud fra mængden og gør bogen til et fornuftigt køb, er dens konsekvente holdning, at nok spiser vi for meget fedt – og det må ændres, og nok kan man godt skære ned på kødforbruget uden at tage skade men – “ernæringsforbedring må kun finde sted, hvor den ikke ødelægger den gode smag! ” Med den grundholdning får man hverken det højere franske skoleridt i køkkenet eller den slanke fanatiske vegetars kikærtebudding med klidsovs, men derimod en række opskrifter, mange inspirerede af italiensk eller fjernøstligt køkken, som forsøger at erstatte fedtet og piskefløden med mere magre produkter, men uden at gå på kompromis med smagen. Kan den kun komme frem med smør – så bruger man smør. Der er mange nye og spændende retter og også opskrifter, som man kender, men ikke fra lige den vinkel. Hele spektret er dækket fra den simpleste hverdagsmad med billige ingredienser og til kaviarrand, dyrekølle med portvinssovs og jordbærbavarois. Klart opstillede og for det meste lette at tilberede er opskrifterne også forsynet med letforståelige ernæringsoplysninger. Gode og letlæste indledninger om sund og fornuftig ernæring.

Yderligere information

Vægt 450 g
Placering